ezRAP! Magazin

2010.05.25. 08:32

2010 június 7-től az újságárusoknál!
 

2010 június 7-én új rapmagazin jelenik meg Magyarországon. 2006-ban szűnt meg a Raplife, e stílus szempontjából azóta tátong az űr a hazai lappiacon a Hip-Hop szerelmeseinek nagy bánatára. Most ezt az űrt próbáljuk meg kitölteni egy 32 oldalas A/4-es méretű magazinnal, amelynek az ezRAP! Magazin címet adtuk, hogy már a nevében is benne legyen, hogy mit is tartalmaz. Semmiképpen sem akartunk angol nevet adni az új kiadványnak és külföldi magazin licenszének a megszerzésén sem gondolkodtunk. Mindvégig egy 100%-ig magyar magazin képe lebegett a szemünk előtt, amit maximum mi adunk el más országokba is.
 
Az újság ára előreláthatóan 495 Forint lesz és kéthavonta fog megjelenni. 2010 június 7-én kerül ki a boltok polcaira. Pontosabban RELAY és INMEDIO hírpalárusító üzletekben, valamint saját terjesztésben Hip-Hop ruházati- és sportboltokban lesz kapható. Reméljük, hogy felcsigáztunk titeket és már most számoljátok visszafelé a napokat a magazin megjelenéséig.
 
 
Egy kis ízelítő az első szám tartalmából:
 
Ice Cube
Rihanna
Funktasztikus
Guru
Dj Craft interjú
Hősök LIVE
Poszteren: Funktasztikus, De La Soul, Keri Hilson 
 
 
Ráadásként az újság megjelenésével egyidőben megjelenik a Dj Gerysson által mixelt ezRAP! NYÁR 2010 című mixtape, amely ingyenes lesz letölthető a RAP.HU-ról. A mixtape-en olyan nevek szerepelnek majd a teljesség igénye nélkül, mint Artoscsaba, a Halálos Fegyver (Mc Gőz és Deniz duója), Funktasztikus Sub Bass Monsterrel, Bigmek, Mr. Busta, a DSP vagy éppen a Fullánk. Pár előadó ráadásul exkluzív dallal jelentkezik majd a lemezen.
 
Várható megjelenések 2010-ben:

1. szám: Június 7.
2. szám: Augusztus 2.
3. szám: Október 4.
4. szám: November 29.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szleng-versek.blog.hu/api/trackback/id/tr32029324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása