The Beatnuts (USA)

2010.05.22. 12:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma extra nagy Party az A38-on.
 

Hatalmas rapkavalkád atomrobbanás-szerű energiákkal, élen a kiváló New York-i, egyik legfontosabb underground hiphop-legendával, a kiváló The Beatnuts-szal, valamint a hazai pálya éllovasival.

A kilencvenes évek egyik legfontosabb progresszív hiphop bandája, a sok latin hatással dolgozó New York-i The Beatnuts, vagyis Pscyho Les és Ju-Ju. A hiphop kontextusban mozgók számára igazán kikerülhetetlen alakok, sok szubkulturális slágerrel, amilyen a No Escapin' This, a Find Us, a Watch Out Now, aminek a J-Lo-féle feldolgozását mindenki ismerheti.

A Beatnuts több nagy slágert tud magáénak, mégsem egy kommercializálódott rapcsapat, hiába a latinos, olykor populárisabb hangzás, megmaradtak a a korrekt fegyveres dallezárásoknál. Nincsenek béna, dallamos betétek, megmosolyogni való stílustalanságok, nagyképűsködések, nem játsszák a gengsztert.

 

Előzenekar: Funktasztikus, F.A.K.T. Dj Ozon
Afterparty-n pedig Dj Kool Kasko és Dj Blackdog pörgeti a bakeliteket.

Jegyárak : 2800/3300 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://szleng-versek.blog.hu/api/trackback/id/tr732022667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása